Cadeau-ideeën

5 Cadeau-ideeën voor esoterische en spirituele vrienden

Iedereen heeft die ene vriend die meer verbonden is met de astrale wereld, toch? Zij is de eerste om je een zuiverende wierook, een alternatieve therapie of een Reiki behandeling voor te stellen.

Dus, aangezien we het hebben over een persoon die zo spiritueel is en graag deel uitmaakt van mystieke zaken, wat dacht je ervan haar iets delicaats, intiems en uiterst krachtig te geven?

Twijfel je nog over wat je moet kopen voor die spirituele beste vriendin? Bekijk dan onze suggesties om je energie op te peppen en een geschenk te bezorgen en geef een geschenk vol genegenheid en goede vibraties. Meer tips kan je zeker hier nog terugvinden!

1. Boom des Levens Hanger

boom des levens hangerDe Boom des Levens hanger met stenen uit de 7 chakra’s vertegenwoordigt de energiecentra van het lichaam in een symbool van vitaliteit en groei en is een onmisbare metgezel om fysieke, mentale, emotionele en spirituele kracht en balans te bevorderen.

Wanneer men momenten van stress, slechte voeding en negatieve vibraties ervaart (hetzij van externe of interne factoren), ontstaat er een onbalans in het energieveld, waardoor ziekten, emotionele problemen en andere factoren zoals een onthechting van spiritualiteit worden aangetrokken.

Het is echter mogelijk deze harmonie te herstellen met behulp van de stenen van de 7 chakra’s, en ook jouw verbinding met het fysieke en het spirituele vlak te versterken wanneer je deze combineert met de krachtige symboliek van de Levensboom.

2. Teken Ketting

Juwelen zijn niet alleen een belangrijk accessoire voor wie van mode houdt, maar ze staan er ook om bekend dat ze spirituele voordelen bieden aan wie ze draagt. Hoewel sommige juwelen een emotionele waarde hebben en herinneren aan een speciaal persoon of een speciale dag, zijn er ook juwelen die worden beschouwd als een geluksbrenger en een beschermende talisman.

Afgezien van het kopen van een ketting met het symbool van de dierenriem, is het belangrijk om de persoonlijkheidskenmerken te begrijpen die bij jouw geboorteteken horen en het soort sieraden dat je moet dragen om geluk en voorspoed aan te trekken. De persoonlijkheidskenmerken van je sterrenbeeld kunnen je ook helpen bij het bepalen van je persoonlijke stijl.

3. Tarot Kaarten

de tarotkaartenEen van de oudste en meest gebruikte methoden van cartomancy, het Tarot dek is, naast een waarzeggerij instrument, een manier om zelfkennis en de ontdekking van het “ik” te verbeteren.

Samengesteld uit 78 tarotkaarten, bevat het kaartspel 22 Grote Arcana en 56 Kleine Arcana, verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen over verschillende onderwerpen – in gedachten houdend dat de vraag direct moet worden geformuleerd.

Gebaseerd op symboliek, kleuren en posities in het spel, is de Tarot een waardevol instrument waar voorspellingen, adviezen en vragen op tafel worden gelegd.

4. Chakra Lamp

Als je vriendin altijd verbonden is met de magische wereld, dan geeft zij zeker ook de voorkeur aan een omgeving van evenwicht en goede vibraties. Hiervoor kan de Chakras lamp het ideale geschenk zijn.

Decoratief en vol positieve energie zorgt de lamp voor meer fysiek en energetisch evenwicht, waarbij vitale kosmische energie wordt geabsorbeerd en gemetaboliseerd. Door de chakra’s te activeren en op één lijn te brengen, voorkomt het overbelasting en blokkades die fysieke, mentale, emotionele en spirituele problemen kunnen veroorzaken.

Het kan worden geplaatst op plaatsen met een grote stroom mensen, als een soort beschermend element, of zelfs in de slaapkamer en andere vredige omgevingen, ter bevordering van momenten van meditatie, gebed of een grotere verbinding met jouw spirituele kant.

5. Stenen boom

geluksboomBekend als geluksbomen, werken deze schattige kleine decoratieve stukken als een krachtige magneet voor goed geluk en positieve energieën. Idealiter zouden ze echter moeten worden gegeven als geschenk aan degenen die we liefhebben.

Geluks bomen helpen de energie van de omgeving samen te stellen en neutraliseren dichte trillingen, vooral wanneer zij voor de ingangsdeur van woningen worden geplaatst. Door de eigenschappen van de stenen worden voorspoed en magische effecten aangetrokken en kunnen voorspoed, liefde, bescherming en evenwicht in één enkel element worden samengebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.